<p>De dag wordt gestart in Putten, vanwaar er gereden wordt naar het Prinses Maxima Centrum voor oncologie in Utrecht. Vandaaruit wordt er via een mooie andere route weer terug naar Putten gereden. In totaal is dit een tocht van 90 kilometer.</p>

De dag wordt gestart in Putten, vanwaar er gereden wordt naar het Prinses Maxima Centrum voor oncologie in Utrecht. Vandaaruit wordt er via een mooie andere route weer terug naar Putten gereden. In totaal is dit een tocht van 90 kilometer.

(Foto: Wim van den Hoff)

ElliptiGo Tour naar PMC voor kinderoncologie

  •   keer gelezen

Lienden. Een Team van sporters vanuit Healthclub Juliën nemen zaterdag 3 juli a.s. deel aan de jaarlijkse ElliptiGo Tour voor Villa Joep (www.villajoep.nl), het fonds dat al jaren strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. De tour wordt geïnitieerd door de VES (www.ves.nl), vereniging exclusieve sportcentra), waar Healthclub Juliën ook is bij aangesloten. Juliën en de VES zetten zich ook al meer dan 15 jaar in voor deze stichting. Het is een stichting die louter bestaat uit vrijwilligers, waardoor je ook weet dat je geld voor de volle 100% naar het broodnodige onderzoek gaat. Het is slechts een kleine groep die dit overkomt en derhalve dat de farmaceutische industrie zich hier ook niet sterk voor maakt en Villa Joep derhalve is aangewezen op donaties en sponsoracties als deze. De VES-sportcentra hebben in al die jaren al zo`n 3 miljoen euro bijeengebracht voor dit prachtige doel. Gezamenlijk is er gezegd, we gaan door totdat die ziekte de wereld uit is. De dag wordt gestart in Putten, vanwaar er gereden wordt (onderlangs/Heuvelrug) naar het Prinses Maxima Centrum voor oncologie in Utrecht. Vanuit het Prinses Maxima Centrum wordt er via een mooie andere route (bovenlangs) weer terug naar Putten gereden. In totaal is dit een tocht van 90 kilometer, waarbij wel een aantal tussenstops worden gemaakt, o.a. dus bij het Prinses Maxima Centrum. Hier zal de oprichtster van Villa Joep en moeder van Joep, Leontine Heisen, samen met een aantal leden van het onderzoeksteam, tekst en uitleg geven over de stand van zaken in de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Alle leden die meedoen werken via een donatiepagina om gelden binnen te krijgen voor deze mooie stichting. Als je dan beseft dat wij vaak wel 1000 wensen hebben en deze kinderen slechts één, dan is het des te mooier om met jouw inspanning op deze tours mee te helpen om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Wil jij ook doneren, dan kan dit via: https://supportanddonate.com/doneer-pagina/5492/team-julien-on-wheels-voor-villa-joep-team-julien Voor meer informatie bel 0344-602204 of contact ons via www.healthclubjulien.nl .


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier