Optreden muziekleerling tijdens een voorspeelavond van Zinder Educatie
Optreden muziekleerling tijdens een voorspeelavond van Zinder Educatie (Foto: Richard Brusse)

Nieuw cursusaanbod Zinder Educatie Tiel

  •   keer gelezen

TIEL – Het nieuwe cursusseizoen van Zinder Educatie wordt dit jaar op een bijzondere manier gepresenteerd. Met de lancering van een gloednieuwe website, kunnen cursisten en geïnteresseerden in muziek, dans, theater, musical en beeldende kunst zich vanaf nu inschrijven voor de cursussen die na de zomervakantie van start gaan.


Altijd al een instrument willen leren spelen?

Zinder Educatie biedt een ruime keuze aan instrumenten. Denk aan klassiek, zoals accordeon, cello, dwarsfluit, gitaar, harp, hobo en piano. Of kies voor pop/rock/jazz met de basgitaar, drums, keyboards, saxofoon, trompet, DJ en muziekproductie. Beginners leren allerlei muziekstijlen kennen en gevorderden kunnen zich specialiseren in een genre naar keuze.

UITGELICHT

Nieuwe afdeling Design en Lifestyle

Maar liefst vijf nieuwe cursussen zijn er binnen de afdeling Design & Lifestyle. Zo leren cursisten bij Interieur & Styling hoe zij een ruimte in huis een geheel nieuwe look kunnen geven en is er een cursus voor het maken van natuurlijke producten voor in je interieur.

Eindig je week dansend

Kinderen van 8-12 jaar kunnen zich met Hiphop Kidz op vrijdagmiddag even lekker uitleven met energieke dans. Vrijdagavond is het tijd voor iedereen vanaf 15 jaar om de nieuwste dansontwikkelingen onder de knie te krijgen met Friday Fun Fives. Deze cursussen zorgen gegarandeerd voor een perfecte start van het weekend.

Theaterspecials

Jongeren en volwassenen die hun acteerskills willen opfrissen of zich juist willen verdiepen zijn op zaterdagochtend bij Zinder aan het juiste adres. Samen met theaterdocent Marije Meiborg komt er een hele nieuwe laag in het acteerwerk naar boven!

Meer info & aanmelden

De inschrijvingen voor de cursussen zijn inmiddels gestart. Meer informatie en aanmelden kan via www.zinder.nl/educatie.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier