Tiel, 15 juli 2021
Donderdag is de laatste hand gelegd aan de muurschilderingen in de fietstunnels van de Berenkuil. Zinder leerlingen Raven Blomsma, Amy Bosboom, Harm Zondag, Sally en Lucas van Lanen brachten samen met wethouder Frank Groen de laatste tekeningen aan. Met brede steun uit de gemeenschap en scholen zijn de kunstdocenten van Zinder Joan Tesser, Ninja Heevel en Miranda Straten ter plaatse aan de slag geweest met als uitkomst dit fraaie resultaat.
Foto Jan Bouwhuis.
Tiel, 15 juli 2021 Donderdag is de laatste hand gelegd aan de muurschilderingen in de fietstunnels van de Berenkuil. Zinder leerlingen Raven Blomsma, Amy Bosboom, Harm Zondag, Sally en Lucas van Lanen brachten samen met wethouder Frank Groen de laatste tekeningen aan. Met brede steun uit de gemeenschap en scholen zijn de kunstdocenten van Zinder Joan Tesser, Ninja Heevel en Miranda Straten ter plaatse aan de slag geweest met als uitkomst dit fraaie resultaat. Foto Jan Bouwhuis. (Foto: )

Beschilderingen fietstunnels Berenkuil

  •   keer gelezen

Tiel - Donderdag is de laatste hand gelegd aan de muurschilderingen in de fietstunnels van de Berenkuil. Zinder leerlingen Raven Blomsma, Amy Bosboom, Harm Zondag, Sally en Lucas van Lanen brachten samen met wethouder Frank Groen de laatste tekeningen aan.


Met brede steun uit de gemeenschap en scholen zijn de kunstdocenten van Zinder Joan Tesser, Ninja Heevel en Miranda Straten ter plaatse aan de slag geweest met als uitkomst dit fraaie resultaat.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten