Afbeelding

Schoen oftewel Skoen

Algemeen 1.029 keer gelezen

Mijn naam is Monique Lemmers en ik ben geboren in Helmond, Noord-Brabant. Ik ben getrouwd met Emiel en mijn dochter heet Maud. Ik ben eigenaresse van Skoen aan de Markt in Tiel en in mijn winkel richt ik mij voornamelijk op damesmode. Wij verkopen uiteraard schoenen, maar ook stijlvolle en modieuze kleding. Bezig zijn met mode, daar word ik blij van!

De naam Skoen is ontstaan doordat men in Helmond schoen uitspreekt als skoen. Het leek mij wel een leuke toepasselijke benaming voor mijn winkel, waarin een link wordt gelegd naar mijn roots. 

In 1987 ben ik verhuisd naar Beneden- Leeuwen en in 2000 ben ik daar mijn eerst winkel begonnen, Skoen Schoenmode. Dit heb ik zo’n 14 jaar gedaan en toen was het tijd voor uitbreiding, waarbij de keuze op Tiel is gevallen. Hier heb ik een klein modieus winkeltje in het hartje van de stad.

“Als Brabantse vind ik Tiel een heerlijk stadje!”

Wij besteden ieder voor- en najaar veel aandacht aan het samenstellen van de collectie en accessoires, waarbij altijd speciaal wordt gekeken naar nieuwe trendy merken. We zijn er van overtuigd dat vrouwen behoefte hebben aan schoenen, op een manier dat de woestijn naar regen snakt. Ik zie het als mijn levensmissie om in deze behoefte te voorzien. En om het plaatje compleet te maken, mag heerlijk zittende fashionable kleding niet ontbreken. Onze collectie is veelzijdig, modieus en voor iedere leeftijd. Van Studio Anneloes (dat mooi, behouden en comfortabel is) tot Alix The Label (een echte trendsetter!).

Als Brabantse vind ik Tiel een heerlijk stadje en ik draag de FlipPas ook een warm hart toe. Samen werken aan trouwe en tevreden klanten, kan ik alleen maar omarmen. Ik haal veel voldoening uit de omgang met mijn klanten en het luisteren naar de behoeftes, waarop ik mooi kan inspelen met mijn collectie. Dit doen we altijd onder het genot van een kopje koffie, we nemen echt de tijd voor onze klanten. Die vaak tevreden en blij de winkel weer uitgaan en dat geeft mij ook een glimlach op mijn gezicht. 

Ik hoop dan ook dat ik, door mijn service, mooie collectie en een gezellige sfeer, nog veel klanten mag ontvangen. Wees welkom!

Tot ziens in de winkel,

Monique

De Flippas Uitgelicht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Eenrichtingsverkeer voor vrachtwagens moet de overlast in de Bredestraat fors verminderen.
Eenrichtingsverkeer vrachtauto's moet overlast Bredestraat Wadenoijen halveren Nieuws 7 uur geleden
• Het bekende duo Frank Evenblij (links) en Erik Dijkstra maakt zondag radio in heet Heerenlogement.
Dijkstra & Evenblij Ter Plekke live vanuit Beusichem Nieuws 22 uur geleden
• De Haagse band Di-rect, hier met een 'vliegende' Spike, speelde al veel vaker - onder meer in 2022 - op Appelpop.
Di-rect en Douwe Bob dit jaar op Appelpop in Tiel Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden