Tiel, 28 juni 2021
Groente en fruithandelaar Willie en Elly Willems uit Opheusden stopt na 30 jaar op de maandagmarkt. Ook Henk van Mourik (78), de kramenman uit Geldermalsen, stopt met zijn werkzaamheden. Hij heeft 43 jaar de marktkooplieden van kramen voorzien. In het verleden waren dit ruim 100 kramen op het Plein, Varkensmarkt en Kleibergsestraat. De laatste jaren slechts 1 voor de Groente en Fruit handelaar op de Varkensmarkt. In feite is dit ook het einde van de maandag warenmarkt. Ondernemers uit de buurt waaronder Jacco van den Berg, Jos Meijers, Paul Zwaan en anderen, kwamen langs met een afscheid presentje.
Foto Jan Bouwhuis.
Tiel, 28 juni 2021 Groente en fruithandelaar Willie en Elly Willems uit Opheusden stopt na 30 jaar op de maandagmarkt. Ook Henk van Mourik (78), de kramenman uit Geldermalsen, stopt met zijn werkzaamheden. Hij heeft 43 jaar de marktkooplieden van kramen voorzien. In het verleden waren dit ruim 100 kramen op het Plein, Varkensmarkt en Kleibergsestraat. De laatste jaren slechts 1 voor de Groente en Fruit handelaar op de Varkensmarkt. In feite is dit ook het einde van de maandag warenmarkt. Ondernemers uit de buurt waaronder Jacco van den Berg, Jos Meijers, Paul Zwaan en anderen, kwamen langs met een afscheid presentje. Foto Jan Bouwhuis. (Foto: )

Laatste warenmarkt

  •   keer gelezen

Tiel - “Groente en fruithandelaar Willie en Elly Willems uit Opheusden stopt na 30 jaar op de maandagmarkt. Ook Henk van Mourik (78), de kramenman uit Geldermalsen, stopt met zijn werkzaamheden. Hij heeft 43 jaar de marktkooplieden van kramen voorzien. In het verleden waren dit ruim 100 kramen op het Plein, Varkensmarkt en Kleibergsestraat. De laatste jaren slechts 1 voor de Groente en Fruit handelaar op de Varkensmarkt. In feite is dit ook het einde van de maandag warenmarkt. Ondernemers uit de buurt waaronder Jacco van den Berg, Jos Meijers, Paul Zwaan en anderen, kwamen langs met een afscheid presentje.” (Foto Jan Bouwhuis)


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten