<p>Op de foto vlnr: Heske Groenendaal (algemeen directeur Metaglas), Andr&eacute; Viets (penvoerder TechExplore24), Jeannette Verbaast (bestuurslid VNO-NCW Rivierenland) en Marcel van den Berg (Parkmanager Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel.)</p>

Op de foto vlnr: Heske Groenendaal (algemeen directeur Metaglas), André Viets (penvoerder TechExplore24), Jeannette Verbaast (bestuurslid VNO-NCW Rivierenland) en Marcel van den Berg (Parkmanager Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel.)

(Foto: )

Techniekdag Rivierenland

  •   keer gelezen

De Techniekdag Rivierenland zal op 12 maart 2022 plaatvinden in Tiel bij … Metaglas!


Tiel - De Techniekdag Rivierenland is een dag voor jongeren van 8 tot 15 jaar, familieleden en andere geïnteresseerden om te kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is.

Bedrijven organiseren op deze dag verschillende doe, kijk- en speelactiviteiten voor iedereen van vmbo tot universiteit.

Op deze Techniekdag Rivierenland kunnen jongeren allerlei soorten techniek ervaren, van traditionele timmerman tot high-tec techniek in de zorg.

Daarnaast zullen MBO-studenten hun afstudeeropdrachten laten zien en vertellen over hun stages en opleiding.

Verder kunnen ervaringsdeskundigen vertellen over hun eigen loopbaankeuzes, doorgroeimogelijkheden en opleidingen.

Zo zijn er genoeg mogelijkheden voor jongeren, ouders, docenten en decanen om zich te verdiepen in techniek op de Techniekdag Rivierenland.

Reserveer alvast de data in uw agenda : 12 maart 2022 en kom leuke activiteiten doen!

Er zijn al diverse bedrijven die hebben toegezegd om op de Techniekdag Rivierenland een doe-activiteit te gaan organiseren. Onder andere Van Drenth Buighout, OTIB, DG Vloertechniek, TB Trucks & Trailer Services en Installatiewerk Midden.

Wilt u met uw bedrijf ook deelnemen aan de Techniekdag Rivierenland? Meld u dan gratis aan voor deze Techniekdag Rivierenland: Aanmeldformulier - Techniekdag.nl.

Er zal na aanmelding contact met u opgenomen worden om te bespreken welke activiteit u gaat aanbieden.

Wij hopen een hoop technische bedrijven te mogen ontvangen op onze eerste Techniekdag Rivierenland.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten