Onafhankelijk en gratis advies bij het Energieloket Buren

  •   keer gelezen

Geld en energie besparen, comfortabeler wonen, je eigen energie opwekken met zonnepanelen of warmtepomp… deze gedachten zullen steeds vaker in je hoofd ronddwalen. En dat is logisch: energieprijzen stijgen en we kunnen uiteindelijk geen gebruik meer maken van aardgas. Dat betekent dat we ons water en huis op een andere, duurzame manier gaan verwarmen. 


Buren - Dit is niet gemakkelijk en kan soms complex zijn. Maar het betekent ook een lagere energierekening en een comfortabeler woning. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de hete zomers die steeds vaker en langer voorkomen of het koude gevoel door de tocht in je woonkamer. Energieloket Buren helpt je hiermee.

Goedkoop energie besparen kan ook! 

Veel mensen weten niet dat je al best veel geld en energie kunt besparen zonder daarvoor veel te investeren. En ook zonder dat je je huis overhoop hoeft te halen. Denk aan slimme en goedkope oplossingen die je al direct geld en comfort opleveren zoals het gebruiken van tochtstrips, ledverlichting en een simpele aanpassing aan je CV-ketel. Ook hiervoor kun je terecht bij het energieloket.

Energiecoach komt bij jou thuis

Energieloket Buren geeft je gratis en onafhankelijk advies over energiezuinig wonen. Je kunt er zelfs een gratis keukentafelgesprek aanvragen: een energiecoach komt dan bij jou op bezoek en loopt met jou het huis door. Op basis van dit gesprek krijg jij al een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en welke maatregelen het beste bij jou en je huis passen.

Subsidies

Op www.energieloketBuren.nl vind je veel informatie over bijvoorbeeld

Subsidie- en financieringsmogelijkheden

Checklist offerte aanvragen en beoordelen

Quickscan: ontdek de maatregelen die geschikt kunnen zijn voor jouw huis

En nog veel meer.

Ga naar www.energieloketBuren.nl/contact of bel met 0345 – 50 40 12.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten