VakantieBijbelWeek in IJzendoorn wordt buiten gehouden met het thema 'Hallo, contact?!'
VakantieBijbelWeek in IJzendoorn wordt buiten gehouden met het thema 'Hallo, contact?!' (Foto: VBW IJzendoorn)

VakantieBijbelWeek (met huttenbouw) in IJzendoorn

  •   keer gelezen

IJzerdoorn - In IJzendoorn wordt dit jaar weer een mooie VakantieBijbelWeek georganiseerd voor alle leeftijden met het thema ‘Hallo, contact?!’. Van zaterdag 17 juli tot en met donderdag 22 juli kun je daar met elkaar gezellig contact hebben tijdens spellen, huttenbouw of knutsels. 


Ook zoeken ze in die week contact met God door naar de Bijbel te luisteren en door te bidden. Dit jaar moet er van te voren opgegeven worden via een link die te vinden is op www.hervormdijzendoorn.nl of voor het avondprogramma door een mailtje te sturen. 

Op zaterdag 17 juli begint de VakantieBijbelWeek met een fietspuzzeltocht vanaf 12.30 uur. ‘s Avonds om 19.00 uur is de prijsuitreiking met een leuk spel. Zondag 18 juli is iedereen van harte welkom in de kerkdienst die om 10.00 uur begint om ook daar met God en met elkaar contact te hebben. Dit kan door aan te melden bij j_knap@yahoo.com. Daarna is het gezellig koffie drinken en liederen zingen buiten op het grasveld voor de kerk. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand van andere volwassenen. De kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van dinsdag 20 juli tot donderdag 22 juli welkom van 9.30-12.00 uur. 

Ze zingen met elkaar, ze kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en ze mogen zelf van te voren al kiezen wat ze gaan doen, een speurtocht of één van de knutsels. Op de woensdagmorgen gaat iedereen samen hutten bouwen en duurt de ochtend tot 13.00 uur. De bovenbouw gaat met pallets aan de slag en de onderbouw met dozen. Ook ‘s avonds is er voor oud en jong wat te doen. Op dinsdagavond is er Crazy44, een humoristisch en superleuk spel en op woensdagavond kan iedereen vanaf de brugklas zich uitleven met het Contactspel en Levend Stratego. Donderdagavond is de afsluitingsavond, zodat iedereen nog even met elkaar (op afstand) contact kan hebben. De VBWY wordt gehouden op het grasveld voor de Hervormde Kerk te IJzendoorn. Iedereen is van harte welkom! 

Wel is het echt belangrijk dat er van tevoren opgegeven wordt. Voor het ochtendprogramma kan dat via de link op Facebook, Instagram of de website. Aanmeldingen voor het avondprogramma kunnen gemaild worden naar vbwijzendoorn@outlook.com. Het hele programma en verdere informatie is te lezen op www.hervormdijzendoorn.nl. of op Facebook VBWIJzendoorn.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier