<p>Groep 8 van Den Aldenhaag in 2020-2021.</p>

Groep 8 van Den Aldenhaag in 2020-2021.

(Foto: Eveline van Hemert)

Het zit erop voor de groep 8 leerlingen van Den Aldenhaag in Zoelen!

  •   keer gelezen

Zoelen - Op woensdagavond 14 juli hebben de groep 8 leerlingen van Den Aldenhaag in Zoelen afscheid genomen van de basisschool. 


Na een barbecue met hun ouders en het team van de school, ging de door hen gemaakte Eindfilm in première. Alle groep 8 leerlingen schitterden hierin met hoofdrollen; hun klasgenootjes uit groep 6 en 7 hadden bijrollen in de film. 

Na een korte pauze was het tijd voor het officiële gedeelte van de Afscheidsavond: lieve woorden in dichtvorm van hun leerkracht, een vogelvlucht door hun schoolloopbaan door het team en een afsluitend praatje door de directie voor zowel de leerlingen als hun ouders. Want ook voor hen breekt een nieuwe tijd aan. Het officiële gedeelte werd afgesloten met het overhandigen van cadeaus; daarna was het tijd om te proosten. 

Den Aldenhaag is een kleinschalige, openbare dorpsschool in Zoelen. Na een periode van krimp groeit het leerlingenaantal nu weer. Ook Speelleergroep Pieck voor de peuters, gehuisvest onder hetzelfde dak, groeit. Samen bouwen zij aan de toekomst van de Zoelse kinderen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten