Foto:

De Mobiliteit voor Morgen introduceert XBUS

  •   keer gelezen

De XBUS is een compacte elektrische bus die leverbaar wordt in allerlei verschillende varianten. De XBUS heeft losse modules waardoor deze in een mum van tijd is om te toveren in gesloten bestelbus, ‘kipper’, pick-up met dubbele of enkele cabine, personenbus of zelfs als compacte camper.


Tiel - Met dit modulaire systeem komt De Mobiliteit voor Morgen met een bus die voor 98% gemaakt is van recyclebaar materiaal. De gekozen module is niet permanent. Zelfs nadat de XBUS helemaal op maat is samengesteld, kan deze gemakkelijk naar andere modules af en op worden gebouwd.

De XBUS is volledig elektrisch. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst waarmee de auto opgeladen kan worden. Dit zorgt voor een actieradius van meer dan 600 kilometer. De XBUS is standaard uitgerust met elektronisch geregelde vierwielaandrijving, een 10,2” scherm in het interieur met Apple Carplay en Android Auto en multifunctioneel stuurwiel.

De XBUS is binnenkort te configureren en te reserveren. Naar verwachting worden de eerste exemplaren in de eerste helft van 2022 leverbaar.

Is de XBUS iets voor uw bedrijf? Klik op de button en mis niets. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent deze modulaire EV.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten