Afbeelding
Foto: 123RF.com

Politie gebruikt stroomstootwapen en diensthond bij vechtpartij aan het Ontariopad

112 518 keer gelezen

TIEL • Agenten hebben het stroomstootwapen en de diensthond ingezet bij de aanhouding van drie verdachten bij een vechtpartij aan het Ontariopad in Tiel.

Zaterdag- op zondagnacht omstreeks 00.00 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij gaande was in een feesttent aan het Ontariopad. Op het moment dat agenten bij de ingang stonden werd er een aantal personen uit de feesttent gezet. 

Buiten de feesttent ontstond er tussen deze personen onderling opnieuw een conflict. Agenten hebben aantal keer duidelijk aangegeven dat de mannen het terrein moesten verlaten. Op dat moment keerden zij zich tegen de agenten en probeerden de mannen met grof geweld door een linie te breken. 

Hierbij werden twee agenten geslagen en raakten zij licht gewond. Agenten hebben daarop gelijk drie verdachten aangehouden. Bij de aanhoudingen is het stroomstootwapen en de diensthond ingezet.

De 27, 33 en 59-jarige verdachten, allen afkomstig uit Tiel, zijn in verzekering gesteld voor openlijke geweldpleging en mishandeling. 

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden