• André Lagarde en verkoopadviseuse Heidi Sluijs.
• André Lagarde en verkoopadviseuse Heidi Sluijs. Foto: Jan Timmer

Lagarde blaast Anybody nieuw leven in

Zakelijk 1.822 keer gelezen

BERGAMBACHT • Fris, fleurig, ruimtelijk én voorzien van de leukste merken: Anybody Vrijetijdsmode heeft een metamorfose ondergaan. Dat heeft alles te maken met de overgang naar een nieuwe eigenaar. 

Donderdag heropende de aan de Badhuisstraat 89 te Bergambacht gevestigde winkel haar deuren na een flinke verbouwing. Nu kunnen mannen en vrouwen er terecht voor een breed aanbod aan diverse merken. 

Geisha
"Voor de dames hebben we onder meer items van de vlotte modische labels Geisha, Enjoy, Sophia Perla, New Star en Suzy-Q", vertelt André Lagarde, die samen met de in Bergambacht woonachtige verkoopadviseuse Heidi Sluijs de zaak runt. "Ook onze jeans-afdeling voor zowel mannen als vrouwen is ruim gesorteerd. Voor de mannen hebben we verder jacks, hemden en korte broeken van basic tot hip. Kortom: bij Anybody slaag je altijd."

Lagarde is al tientallen jaren actief in de kledingbranche. Tot drie jaar geleden voerde de vriendelijke Brabander in Schoonhoven het welbekende New Orleans. "Dat was de kleinste modewinkel van de Zilverstad", zegt hij met een lach. 

Ook heeft hij een populaire modezaak in Made. "Een vertegenwoordiger wees me er eind vorig jaar op dat Anybody in Bergambacht ter overname stond aangeboden", vertelt Lagarde. "Ik heb even zitten dubben of ik op mijn 63ste nog aan iets nieuws moest beginnen, maar heb uiteindelijk toch 'ja' gezegd. Dat is de aard van het beestje, hè: ik vind het leuk om te ondernemen en me tussen de mensen te begeven. Bovendien was Anybody in Bergambacht en omgeving een begrip. Ook leek het me leuk om terug te keren in de Krimpenerwaard. Toen ik vervolgens met Heidi in contact kwam – zij bezocht met haar zus onze winkel in Made-, en van haar te horen kreeg dat ze graag een carrièremove van haar kantoorfunctie naar het verkoopvak wilde maken, was ik definitief om."

Anybody is sinds donderdag weer open na een flinke verbouwing. Hierbij vallen de frisse kleuren, de ruimtelijkheid en de gedeeltelijk nieuwe vloer het meest in het oog. 

Lagarde heeft al diverse positieve reacties van klanten mogen ontvangen: "Dat is fijn, want daar doe je het voor. We hebben qua collecties enkele nieuwe keuzes gemaakt, die zeker zullen aanspreken. Het kindersegment is overigens uit de winkel verdwenen. Alles bij elkaar zien we met een goed gevoel de toekomst tegemoet. Als onze klanten het nieuwe Anybody net zo ervaren, dan komt het zeker goed."

Jan Timmer

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden