Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Grofvuil? Niet naast de restafvalcontainer!

Algemeen 58 keer gelezen

Breng het naar het afvalbrengstation of laat het thuis ophalen

Oude meubels, tapijt, matrassen en ander grof huishoudelijk afval kunt u kwijt op de afvalbrengstations van Reinigingsdienst Waardlanden. Of u laat gratis het grofvuil ophalen bij u thuis. Maak voor het ophalen een afspraak bij Waardlanden. Een afspraak maken kan door een mail te sturen aan info@waardlanden.nl of via de app van Waardlanden. Telefonisch een ophaalafspraak maken kan ook, bel dan 0183 68 11 11.

Samen voor een schone en nette leefomgeving

Grofvuil is afval dat te groot of te zwaar is voor de restafvalcontainer en er dus niet in past. U mag grofvuil niet naast de container voor restafval zetten of gewoon maar ergens achterlaten. Dit is afval dumpen en dat is verboden. Gedumpt afval veroorzaakt overlast, de meeste mensen storen zich eraan, en terecht. Daarnaast kost het opruimen van grofvuil onnodig geld. Inwoners, gemeente Molenlanden en Waardlanden zetten zich samen in voor een schone en prettige leefomgeving. Daarom gaat grofvuil naar het afvalbrengstation. Uw bijdrage telt!

Denk ook eens aan de kringloopwinkel

Zijn oude meubels of andere goederen die u kwijt wilt nog goed? Denk dan ook eens aan de kringloopwinkel. Als u uw goederen daarnaartoe brengt of laat ophalen, bent u ervan af en maakt u een ander blij. Er zijn in onze gemeente diverse kringloopwinkels, kijk op hun website voor de mogelijkheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen