Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Bijeenkomst over ondermijnende criminaliteit

Algemeen 72 keer gelezen

De burgemeesters van gemeente Molenlanden, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam nodigen alle verhuurders, notarissen en woningbouwverenigingen uit de regio van harte uit voor een bijeenkomst over ondermijnende criminaliteit.

Ondermijnende criminaliteit komt vaker voor dan u denkt, want ook in de regio vinden sluitingen van panden plaats. Wellicht heeft u bemiddeld in de verhuur van een loods of wordt bij het sluiten van een koopovereenkomst gevraagd of ook contant afgerekend mag worden. Dit soort twijfelachtige situaties kunnen vragen oproepen.

En wat kunt u daar aan doen?
Kom naar de bijeenkomst op 16 oktober 2019. Tijdens deze bijeenkomst willen de burgemeesters en de politie met u in gesprek over de situaties van ondermijning in de regio en de aanpak daarvan. Daarnaast laten we zien hoe een hennepkwekerij eruit ziet, door een kijkje te nemen in de zogenoemde hennepcontainer.

Locatie: Het Noorderhuis, gelegen op het Noorderplein 1 in Noordeloos
Tijd: 18.00 – 19.30 uur (inloop vanaf 17.30 met een broodje)

Aanmelden
U kunt zich tot en met 16 oktober 2019 aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar angela.dejong@jouwgemeente.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met adviseur Bestuur & Veiligheid Wille-Anne van 't Zelfde via 06 53 51 03 27 of willeanne.vantzelfde@jouwgemeente.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen