Op de koffie bij de wethouder
Op de koffie bij de wethouder

Kom eens op de koffie bij de wethouder

  •   126 keer gelezen

Wethouders zijn vaak op pad in de gemeente: ze gaan langs bij bedrijven, zijn aanwezig bij inwonersbijeenkomsten en u komt ze bijvoorbeeld tegen bij een feestelijke opening. Om juist weer andere mensen te ontmoeten, nodigen de wethouders Bram Visser en Lizanne Lanser u uit op de koffie. De komende maanden ontmoeten zij u graag in uw eigen dorp. U bent welkom voor een goed gesprek of 'gewoon' om even kennis te maken.  

De koffiemomenten zijn ingepland voor de aankomende maanden. 

Eén keer per maand zitten Bram Visser en Lizanne Lanser in twee dorpen waarvan zij gebiedswethouder zijn. U hoeft voor deze ontmoeting geen afspraak te maken. De koffiemomenten zijn een pilot, afhankelijk van de aanloop bekijken de wethouders hoe ze na deze maanden verder gaan.

De gesprekken zijn bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen. De wethouders gaan niet in op zaken waarvoor bij de gemeente al bezwaar-, beroeps- of klachtprocedures lopen. 

Iedereen die zin heeft in een kop koffie en gesprek is van harte welkom!

De wethouders komen in de volgende dorpen (klik op de tabel voor de vergroting):


Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gefuseerd tot de nieuwe gemeente Molenlanden. Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met twintig karakteristieke kernen, gelegen in een weids en mooi deel van de Zuidelijke Randstad. Een gebied dat internationaal bekend is door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk.