Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: Milan Markovic

Rijbewijs verlengen kan ook online

Algemeen 65 keer gelezen

Wilt u uw rijbewijs verlengen of een categorie laten toevoegen? Sinds 1 mei 2019 kan dit ook online. U hoeft dan maar één in plaats van twee keer naar de gemeente; alleen om het nieuwe rijbewijs op te halen.

Het online verlengen van het rijbewijs is een landelijke proef van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de RDW en gemeenten. Molenlanden is één van de 30 gemeenten die deelnemen aan de proef. Het gaat in de proef alleen om verlengingsaanvragen e/o categorie-uitbreiding van een bestaand rijbewijs. Voor een eerste rijbewijs of verlies, diefstal of omwisseling van een rijbewijs moet u nog wel zelf langskomen op één van de vijf servicepunten. De proef duurt tot eind 2019.

Meer informatie over het online verlengen van uw rijbewijs en de voorwaarden voor vrijwillige deelname vindt u op www.molenlanden.nl en zoek op digitaal aanvragen rijbewijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen