Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Inloopbijeenkomst hoofdroute Arkel

Algemeen 34 keer gelezen

Op maandagavond 1 juli 2019 is er een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de hoofdroute in Arkel. Het doel van deze herinrichting is om een verkeersveilige hoofdroute te realiseren. U bent van harte welkom op deze inloopavond.

Datum: maandag 1 juli 2019
Locatie: MFC De Lingehof, Harpstraat 11 in Arkel
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur

Tijdens de avond kunt u de concepttekeningen bekijken en vanzelfsprekend geven wij hierbij graag een toelichting. Wij zijn vooral benieuwd naar uw suggesties voor wijzigingen en aanvullingen en gaan hierover graag met u in gesprek. De herinrichting van de hoofdroute bestaat uit het Hoefpad, de Dr. Dreeslaan, de Prinses Margrietstraat en de Raadhuisstoep. In de Dr. Dreeslaan wordt ook de hoofdriolering vervangen. De Harpstraat wordt autoluw gemaakt. De werkzaamheden worden in 2020 en 2021 gefaseerd uitgevoerd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen