Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Verkeerscampagne 'Te gast in Giessen-Oudekerk' van start

Algemeen 38 keer gelezen

Op dinsdagmiddag 7 mei ging de verkeerscampagne 'Te gast in Giessen-Ouderkerk' op de Oudkerkseweg van start. Inwoners en kinderen gingen in gesprek met weggebruikers en deelden flyers uit met quotes en ervaringen van inwoners uit Giessen-Oudekerk. Hiermee willen zij weggebruikers op een positieve manier bewust maken van het gewenste rijgedrag in hun dorp.

Onveilig gevoel
Bewoners voelen zich regelmatig onveilig in het verkeer. De gemeente wil samen met de school, bewoners, organisaties en de 'gasten' dat gevoel verbeteren. Inwoners en kinderen deelden een flyer uit aan automobilisten. Op de flyer staan onder andere quotes en ervaringen van inwoners die deze middag ook actief zijn bij 'Te gast in Giessen-Oudekerk'. De flyer en de actie op 7 mei zijn dus helemaal 'op maat' voor de situatie in Giessen-Oudekerk.

Samenwerken in de regio
Regionaal werken 3 gemeenten, het waterschap Rivierenland en de politie samen op het gebied van verkeersveiligheid volgens het motto: "Veilig Verkeer? Ik doe mee!". Bij de verkeerscampagne 'Te gast in Giessen-Oudekerk' zetten de basisschool, bewoners, politie, maatschappelijke organisaties, ondernemers en de gemeente zich in voor een veiliger Giessen-Oudekerk. Deze campagne sluit aan bij de provinciale campagne 'Ik maak een punt van 0 verkeersslachtoffers' www.maakeenpuntvannul.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen