Actualisatie gemeentegids

  •   65 keer gelezen

In september verschijnt de eerste gemeentegids van de gemeente Molenlanden. De officiële gemeentegids wordt uitgegeven door uitgeverij Akse Media uit Den Helder.

Deze week start Akse Media met het actualiseren van de contactgegevens. Stond uw vereniging of instantie vermeld in de gemeentegids van Giessenlanden of Molenwaard met een mailadres? Dan ontvangt u binnenkort een e-mail ter controle van de gegevens. Was er geen mailadres vermeld? Dan wordt u telefonisch door de uitgever benaderd.

Contact
Stond u nog niet vermeld in de gemeentegids, dan kunt u uw organisatie of vereniging aanmelden bij Akse Media. Ook voor wijzigingen kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Molenlanden)
  • telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Molenlanden) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Let op: Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk 21 juni 2019.


Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gefuseerd tot de nieuwe gemeente Molenlanden. Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met twintig karakteristieke kernen, gelegen in een weids en mooi deel van de Zuidelijke Randstad. Een gebied dat internationaal bekend is door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk.