Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

100Waard gesprek Schelluinen uurtje vroeger

Algemeen 22 keer gelezen

Op dinsdag 30 april vindt in Schelluinen het laatste 100Waard gesprek plaats. Dit gesprek valt voor een deel samen met de halve finale Champions Leage: Tottenham - Ajax. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om naar het 100Waard gesprek te komen, is het gesprek een uur vervroegd. De inloop is nu vanaf 18.30 uur (in plaats van 19.30 uur) en het programma start om 19.00 uur. De 100 inwoners die persoonlijk zijn uitgenodigd, ontvangen een brief over deze wijziging. Het gesprek vindt plaats in Ons Dorpshuis Schelluinen. Iedereen is welkom.

In de meeste dorpen en stad in gemeente Molenlanden hebben de 100Waard gesprekken al plaats gevonden. Inwoners kunnen tijdens deze gesprekken meepraten, hun mening geven en ideeën kwijt en vormen samen een 'to do' lijst voor hun dorp of stad.

Met alle 'to do' lijsten en uitkomsten van allerlei gesprekken (koffiemomenten, themabijeenkomsten, meet-up jongeren) en enquêtes wordt het samenlevingsprogramma voor Molenlanden opgesteld. Wat moet worden opgepakt en in gang gezet? Wat zijn de uitdagingen en waar gaan we de komende jaren mee aan de slag? Dit samenlevingsprogramma wordt in juli aangeboden aan de gemeenteraad. Meer informatie over het samenlevingsprogramma en de 100Waard gesprekken is te vinden op: www.molenlanden.nl/samenlevingsprogramma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen