Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Activiteitenzone Giessenburg: nieuwe naam gezocht!

Algemeen 144 keer gelezen


Bedenk jij de nieuwe naam voor Activiteitenzone Giessenburg? Het terrein is volop in aanbouw. Een ontmoetingsplek met sport en ontspanning voor inwoners van Giessenburg en vele bezoekers van buitenaf. Zo'n plek verdient een aansprekende, passende en duidelijke naam.

Samenspel
De verenigingen en betrokkenen hebben veel energie en tijd gestoken in het plan voor de activiteitenzone. Het wordt een plek waar sport en ontspanning samen komen. Tot stand gekomen door een samenspel van alle betrokkenen, waarbij is uitgegaan van een diversiteit aan gebruikers. Naast het sportdeel wordt ook het parkgedeelte opgeknapt. Deelnemende partijen zijn onder andere: Vridos, De Oranjebrigade (MTB), de Halte (jeugdsoos), Doetse Kom, VV Peursum, Da Capo, Belangenvereniging Park, Dorpsraad, Tennis Vereniging Giessenburg en de Til Groep.

Criteria
De nieuwe naam moet aan een aantal criteria voldoen. Belangrijk is dat uit de nieuwe naam blijkt dat de activiteitenzone:

  • een plek is waar sport en ontspanning samen komen
  • gelegen is in Giessenburg, maar ook publiek van buitenaf trekt
  • een diversiteit aan sport, activiteiten en ontspanning biedt
  • voor een brede doelgroep van jong tot oud van alles te bieden heeft

Alle inzendingen worden beoordeeld door de deelnemende partijen. Zij bepalen gezamenlijk de definitieve naam. Uiteraard is er een prijs voor de winnende bedenker: een gratis zwemabonnement van de Doetse Kom!

Inzendingen kunnen tot 19 april 2019 gemaild worden aan: Rianne Busio van gemeente Molenlanden, rianne.busio@jouwgemeente.nl onder vermelding van 'prijsvraag'. Met vragen over de prijsvraag kunt u ook bij haar terecht via 088 75 15 000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen