Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Wegafsluiting Molenstraat in Kinderdijk

Algemeen 820 keer gelezen

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt wordt de Molenstraat in Kinderdijk op twee avonden gedeeltelijk afgesloten voor het doorgaande gemotoriseerd verkeer.

Het betreft maandagavond 25 maart van 18:30 uur tot dinsdag 26 maart 4:00 uur het gedeelte Overwaard tot en met de Schansweg. Op dinsdagavond 26 maart van 18:30 uur tot woensdag 27 maart 4:00 uur het gedeelte Veerdam tot en met de komgrens met Alblasserdam.

Het vrijliggend fietspad boven op de dijk blijft bereikbaar, het gemotoriseerd verkeer wordt via Nieuw-Lekkerland, A15 en Alblasserdam omgeleid. Het éénrichtingsverkeer van de Lekweg in Kinderdijk wordt tijdens de wegafsluiting op maandag- en dinsdagavond tijdelijk opgeheven. Op de splitsingen Veerdam/Lekweg en Schansweg/Lekweg worden verkeersregelaars ingezet.

Tijdens de wegafsluitingen blijven de busdiensten van Qbuzz van lijnnummer 489 (Rotterdam – Nieuw Lekkerland v.v.) tussen 18:30 en 21:00 uur doorgang vinden. Na 21:00 uur komen de diensten te vervallen. In overleg met de aannemer wordt getracht de overlast tot een minimum te beperken. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Aart van der Ham van het team Beheer Buitenruimte, telefoonnummer 088 75 15 000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen