Bijeenkomst Salon Molenlanden

  •   79 keer gelezen

Salon Molenlanden organiseert op woensdag 20 maart 2019 om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot circa 21.00 uur een bijeenkomt met het thema: Mantelzorgondersteuning aan huis.

Door alle bezuinigingen in de zorg wordt onze oudere generatie geacht zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit moet echter wel verantwoord zijn. Janet Starink, eigenaar van Merwe Care, vertelt u deze avond over de verschillende mogelijkheden van mantelzorgondersteuning. Ook wordt er ingegaan op de vergoeding van deze nieuwe vorm van hulp aan huis.

Tijdens deze avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van eigen ervaringen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.


Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gefuseerd tot de nieuwe gemeente Molenlanden. Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met twintig karakteristieke kernen, gelegen in een weids en mooi deel van de Zuidelijke Randstad. Een gebied dat internationaal bekend is door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk.