Registratie EU-burger om te stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement op donderdag 23 mei

  •   33 keer gelezen

Donderdag 23 mei 2019 zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Nederlanders ontvangen automatisch een stempas voor deze verkiezingen. Wilt u als EU-burger in Nederland stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement? Dan moet u zich uiterlijk 9 april 2019 laten registreren als kiezer in Nederland.

Heeft u zich bij de vorige verkiezingen van het Europees Parlement al geregistreerd als kiezer? Dan hoeft u dit niet nog een keer te doen.
Heeft u zich nog niet geregistreerd, dan kunt u zich via een formulier registreren als kiezer. U vindt het formulier op www.molenlanden.nl/registratie-als-kiezer-voor-het-europees-parlement

Het formulier stuurt u op naar de gemeente. Uiterlijk 9 april moet het formulier door de gemeente zijn ontvangen.

Heeft u vragen over de verkiezingen?
Op www.molenlanden.nl/verkiezingen vindt u meer informatie over deze verkiezingen. Vindt u hier geen antwoord op uw vraag, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 75 15 000.


Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gefuseerd tot de nieuwe gemeente Molenlanden. Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met twintig karakteristieke kernen, gelegen in een weids en mooi deel van de Zuidelijke Randstad. Een gebied dat internationaal bekend is door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk.