Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Registratie EU-burger om te stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement op donderdag 23 mei

Algemeen 50 keer gelezen

Donderdag 23 mei 2019 zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Nederlanders ontvangen automatisch een stempas voor deze verkiezingen. Wilt u als EU-burger in Nederland stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement? Dan moet u zich uiterlijk 9 april 2019 laten registreren als kiezer in Nederland.

Heeft u zich bij de vorige verkiezingen van het Europees Parlement al geregistreerd als kiezer? Dan hoeft u dit niet nog een keer te doen.
Heeft u zich nog niet geregistreerd, dan kunt u zich via een formulier registreren als kiezer. U vindt het formulier op www.molenlanden.nl/registratie-als-kiezer-voor-het-europees-parlement

Het formulier stuurt u op naar de gemeente. Uiterlijk 9 april moet het formulier door de gemeente zijn ontvangen.

Heeft u vragen over de verkiezingen?
Op www.molenlanden.nl/verkiezingen vindt u meer informatie over deze verkiezingen. Vindt u hier geen antwoord op uw vraag, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 75 15 000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen