Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Informatiebijeenkomst Techniekroute 7 maart

Algemeen 75 keer gelezen

Op woensdag 17 april hopen we voor de eerste keer een Techniekroute te organiseren voor de leerlingen van groep 7 van alle voormalig Giessenlandse basisscholen. 

Na het opzetten van jaarlijkse Techniekroutes in Nieuw Lekkerland, Gelkenes en Bleskensgraaf willen we dit jaar ook een Techniekroute in Hoornaar organiseren voor leerlingen uit groep 7 van alle basisscholen in voormalig Giessenlanden. Om het in Hoornaar ook een succes te laten zijn, zoeken we nog ondernemers in Hoornaar of directe omgeving die op woensdag 17 april hun deuren open willen zetten voor basisschoolleerlingen. Tijdens de route brengen leerlingen van groep 7 in groepjes een bezoek aan 2 lokale technische bedrijven. De leerlingen krijgen iets over het bedrijf te horen, te zien maar vooral ook zelf te doen. Bedrijven die al aangemeld hebben voor deze Techniekroute maar ook bedrijven die hier nog over twijfelen zijn van harte welkom op een informatiebijeenkomst op donderdag 7 maart in het gemeentekantoor in Hoornaar (Groeneweg 33). Inloop vanaf 16.30 uur, start 16.45 uur.

Bent u verhinderd, maar wilt u meer informatie of een afspraak maken. Neem dan contact op met Louisa Broens, accountmanager bedrijven bij de gemeente Molenlanden, via 06 46 88 45 38 of Louisa.broens@jouwgemeente.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen