Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Gespreksavond gemeenteraad

Algemeen 278 keer gelezen

Op dinsdagavond 15 januari 2019 organiseert de gemeenteraad van Molenlanden de eerste gespreksavond in de nieuwe gemeente. Het onderwerp op deze avond is 'Camping de Put', te Ottoland. Tijdens deze avond gaan raadsleden van de gemeente Molenlanden in gesprek met betrokkenen over de actuele ontwikkelingen bij deze camping.

Het gesprek vindt plaats vanaf 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in de Til in Giessenburg. Het doel van deze avond is gericht op onderlinge informatie-uitwisseling. Aan een gesprekstafel zitten betrokkenen die op persoonlijke titel uitgenodigd zijn. Andere betrokkenen en geïnteresseerden kunnen plaatsnemen op de stoelen rond de gesprekstafel om zo het gesprek te volgen. Dit is een openbare avond en u bent dan ook van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Gespreksavonden
De gemeenteraad van Molenlanden organiseert één keer per maand een gespreksavond over een actueel onderwerp. Het doel van deze bijeenkomsten is informatie uit te wisselen met belanghebbenden, direct betrokkenen en deskundigen. De aanwezige raadsleden willen zich zo een beeld vormen van de vragen en gevoelens leven in de samenleving. Tijdens een gespreksavond gaan de deelnemers, onder leiding van de gespreksleider, met elkaar in gesprek over de verschillende aspecten van een idee, plan of ontwikkeling.

Heeft u vragen over deze gespreksavond? Neemt u dan contact op met de griffie van de gemeente via telefoonnummer: 088 75 15 000 of e-mailadres: griffie@jouwgemeente.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen