Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Dirk van der Borg beëdigd als waarnemend burgemeester Molenlanden

Algemeen 102 keer gelezen

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, heeft vrijdag 21 december Dirk van der Borg beëdigd als waarnemend burgemeester van de gemeente Molenlanden. Hij is per 1 januari 2019 benoemd.

De burgemeestersvacature in Molenlanden is ontstaan vanwege de herindeling van de gemeenten Molenwaard en Giessenlanden. Van der Borg zal waarnemend burgemeester zijn tot het aantreden van een kroonbenoemde burgemeester. In de loop van 2019 zal de procedure daarvoor van start gaan.

Van der Borg is 63 jaar en beschikt over ruime bestuurlijke ervaring. Sinds september 2013 is hij burgemeester van Molenwaard. Daarvoor was hij burgemeester van de gemeente Graafstroom en waarnemend burgemeester van de gemeente Molenwaard, waarin Graafstroom in 2013 werd opgenomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen