Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Reminder: haal op tijd uw document op!

Algemeen 59 keer gelezen

Vergeet niet om uw nieuwe rijbewijs, paspoort of ID-kaart uiterlijk vrijdag 21 december op te halen. Vrijdag 21 december sluit burgerzaken om 12:00 uur.

Inwoners van Molenwaard die het nieuwe document laten bezorgen moeten zo spoedig mogelijk een afspraak maken voor een persoonlijke overhandiging.

Documenten die 14 december 2018 niet bij de bezorgdienst AMP zijn afgegeven, komen 17 december 2018 terug naar de gemeente. Het document kan daarna niet meer bezorgd worden. U kunt dan een afspraak maken voor het ophalen in Bleskensgraaf via telefoonnummer 14 0184. Heeft de baliemedewerker voor u een afspraak gemaakt en/of heeft u de bezorger gemist? Neemt u dan voor 16 december 2018 contact op met AMP via 030-2408020.

Wachten met ophalen tot het nieuwe jaar is duur. De gemeente Molenlanden mag geen documenten uitreiken die bij een andere gemeente (Giessenlanden of Molenwaard) zijn aangevraagd. Wachten tot volgend jaar betekent opnieuw aanvragen bij de gemeente Molenlanden met de bijbehorende kosten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen