Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Plaatsnaamborden Giessenlanden en Molenwaard

Algemeen 307 keer gelezen

De plaatsnaamborden in de kernen zijn op veel plaatsen al vervangen. Op de plaats van gemeente Giessenlanden of Molenwaard staat nu Molenlanden. Misschien even wennen, maar het gevolg van de fusie die per 1 januari 2019 een feit is.

De oude borden met daarop een plaatsnaam en gemeentenaam Giessenlanden of Molenwaard geven we graag een mooie bestemming. Het gaat om de blauwe borden van aluminium of trespa, afmeting ongeveer 130 x 70 cm, zonder de paal of ombouw. Heeft u, als inwoner, interesse in één van deze borden? Meld u dan aan.

Hoe kom ik in aanmerking?
U kunt zich inschrijven voor één plaatsnaambord van één van de twintig kernen. We hanteren een maximum van één bord per persoon. Bij meerdere inschrijvingen per plaatsnaam gaan we loten.

Stuur vóór 11 januari 2019 een e-mail aan Ada den Ouden, e-mail ada.denouden@gemeentemolenwaard.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, en ook uw plaatsnaam keuze. Eventueel kunt u ook telefonisch deze gegevens aan haar doorgeven via telefoonnummer 14 0184.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen