Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Openbare gezamenlijke raadsvergadering Giessenlanden - Molenwaard

Algemeen 106 keer gelezen

Op woensdag 12 december 2018 wordt in De Spil te Bleskensgraaf een gezamenlijke raadsvergadering gehouden van de gemeenteraden van Giessenlanden en Molenwaard, aanvang 20.00 uur.

Agenda

  • Belastingverordeningen en tarieven Molenlanden 2019
  • Toekomstbestendigmaken stadhuis Nieuwpoort
  • Zienswijze deelname Avres in stichting Inkoop Bureau Midden Nederland

Inspreken
Tijdens deze vergadering hebben inwoners gelegenheid tot inspreken over geagendeerde onderwerpen. Voor aanmelding spreekrecht en vragen over het raadswerk kunt u contact opnemen met:

Agenda en uitzending
De agenda met bijbehorende documenten vindt u op de website van de beide gemeenten: raad.gemeentemolenwaard.nl en www.giessenlanden.nl. U kunt daar ook de link vinden, waarmee u tijdens de vergadering kunt meeluisteren.

Gemeenteraad Molenwaard
Na afloop van deze vergadering vindt een aparte vergadering plaats van de gemeenteraad van Molenwaard in aanwezigheid van de gemeenteraad van Giessenlanden.

Geagendeerd staat het onderzoek van geloofsbrieven en de toelating van de benoemde raadsleden voor Molenlanden. Op grond van de wet ARHI voert de gemeenteraad van Molenwaard, conform artikel 5 van het Reglement van Orde van Molenwaard, het onderzoek naar de rechtmatigheid van de verkiezingen en de geloofsbrieven van de raadsleden van Molenlanden uit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen