Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Verloopt uw rijbewijs in december?

Algemeen 163 keer gelezen

Moet u in december een nieuw rijbewijs aanvragen? Maak hiervoor dan zo snel mogelijk een afspraak: uiterlijk vóór 15 december!

Waarom zo vroeg al? Dit heeft alles te maken met de herindeling en de sluiting van de afdeling burgerzaken rond de jaarwisseling. U vraagt een rijbewijs aan bij de gemeente waar u woont. Stel: u woont in Noordeloos en vraagt uw rijbewijs aan bij de gemeente Giessenlanden. De gemeente Giessenlanden moet ook het nieuwe document aan u uitreiken. Dit moet nog dit jaar voor de sluiting plaatsvinden. Het duurt vijf werkdagen voordat uw nieuwe rijbewijs klaar is. Terugtellen betekent dit dat u begin december uw aanvraag moet indienen.

Daarom adviseren wij u dringend om vóór 15 december 2018 een nieuw rijbewijs aan te vragen en dit uiterlijk 21 december  2018 op te halen (inwoners Giessenlanden) of een bezorgafspraak te maken (inwoners Molenwaard). 

Deze informatie geldt ook voor het aanvragen en ophalen van een paspoort of ID-kaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen