Molenlanden

Bijeenkomsten lotgenotengroep partnerverlies

  •   64 keer gelezen

Verlies van je partner is een ingrijpende gebeurtenis. De wereld lijkt stil te staan, niets is meer zoals het was. Toch moet of wil je verder met je leven. Weet je even niet hoe, en kun je wel wat steun gebruiken? Sluit je dan vanaf januari aan bij lotgenotencontact partnerverlies in Molenlanden.

Verlies kun je delen
Wie rouwt, doet dat op z'n eigen manier en in z'n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

Praten helpt
Praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt kan verhelderend werken. Gedurende zeven bijeenkomsten praten we met elkaar over rouw en verlies, zoals over welke gevoelens spelen een belangrijke rol, tegen welke praktische zaken loop je aan? Hoe kun je er mee omgaan, welke stappen kun je bijvoorbeeld zelf zetten om de draad van het leven weer op te pakken?

Bijeenkomsten lotgenotengroep partnerverlies 
Inwoners van Molenlanden kunnen zich tot 31 december aanmelden bij het Sociaal Team, telefoon: 0183 - 58 39 17 of e-mail: gsssociaalteam@jouwgemeente.nl

Data bijeenkomsten:                        29 januari;
                                                            5, 12, 19 en 26 februari;
                                                            5 en 12 maart

Tijd:                                                     14.30 – 16.30 uur
Locatie:                                               Groeneweg 33, 4223 ME Hoornaar


Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gefuseerd tot de nieuwe gemeente Molenlanden. Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met twintig karakteristieke kernen, gelegen in een weids en mooi deel van de Zuidelijke Randstad. Een gebied dat internationaal bekend is door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk.