Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenwaard

Mantelzorgers Molenwaard gewaardeerd

Algemeen 150 keer gelezen

Met twee gezellige vieringen, 14 en 16 november jl., heeft de gemeente Molenwaard haar mantelzorgers ook dit jaar extra in het zonnetje gezet.

Woensdagmiddag konden de mantelzorgers elkaar ontmoeten in Wijngaarden, waar een high tea werd geserveerd en men creatief aan de slag ging met oude fietsbanden.

Op vrijdagavond waren de mantelzorgers van harte welkom in Ottoland, waar ze getrakteerd werden op een heerlijk stamppot- en puddingbuffet. Molenhoek Vermaak zorgde tijdens beide bijeenkomsten voor de muzikale omlijsting en het entertainment. Burgemeester Van der Borg reikte symbolisch de eerste mantelzorgwaarderingen uit aan mw. Jongeneel en dhr. Roest, om op deze wijze namens de gemeente dank uit te spreken voor de inzet van alle mantelzorgers!


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen