Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Ruim 800 bezoekers op 2e scholenmarkt Molenwaard en Giessenlanden

Algemeen 131 keer gelezen

De tweede scholenmarkt voor voortgezet onderwijs zorgde op maandag 12 november weer voor een flinke toeloop in zalencentrum de Spil in Bleskensgraaf. Ruim 800 bezoekers kwamen zich oriƫnteren op een mogelijk schoolkeuze en maakten kennis met docenten. Dit jaar waren ook de leerlingen uit Giessenlanden uitgenodigd. Er waren maar liefst 28 scholen voor het voortgezet onderwijs uit de regio aanwezig.

De gemeente Molenwaard en Giessenlanden organiseerden de markt samen met het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, met als doel om de leerlingen en hun ouders te helpen bij de schoolkeuze. Aan de hand van deze eerste kennismaking kunnen leerlingen en ouders bepalen welke open dagen ze gaan bezoeken. Ook is er gedurende de avond doorlopend een algemene presentatie gegeven over de structuur van het voortgezet onderwijs en de schoolkeuze.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen