Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenwaard

Koninklijke onderscheiding voor inwoner van Nieuwpoort: de heer J.H. den Hartog

Algemeen 131 keer gelezen

Op 14 november ontving de heer J.H. den Hartog van de gemeente Molenwaard een Koninklijke onderscheiding. De uitreiking, door burgemeester D.R. van der Borg, vond plaats tijdens de korpsavond van de brandweer, post Nieuwpoort in het Arsenaal te Nieuwpoort.

De heer Den Hartog is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Decorandus, werkzaam als hoofd van de afdeling Milieu van het constructiebedrijf 'Mourik Techniek BV', ontplooide de volgende activiteiten:

1969 – 1993 actief lid en bestuurslid van de volleybalvereniging VC WIK-Groot- Ammers. Betrokkene was onder andere wedstrijdsecretaris.

1994 – 2019 lid van de vrijwillige brandweer Molenwaard, post Nieuwpoort.

1995 – heden vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente Nieuwpoort. Betrokkene is actief als koster en beheert de geluidsinstallatie. Daarnaast is hij gastheer, regelt hij de opbouw van de kerkzaal, ondersteunt hij de doop van mensen, verzorgt hij de collecte en luidt hij de klokken voorafgaande aan de eredienst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen