Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Kandidatenlijsten vastgesteld!

Algemeen 106 keer gelezen

Op vrijdag 12 oktober heeft  het centraal stembureau de kandidatenlijst definitief vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november. Voor de nieuwe gemeente Molenlanden nemen definitief 7 politieke partijen deel met in totaal 203 kandidaten. Het centraal stembureau heeft ook de lijstnummering vastgesteld, deze is als volgt:

1. Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP)
2. CDA
3. ChristenUnie
4. VVD
5. JEZUS LEEFT
6. Doe mee! Molenlanden
7. Progressief Molenlanden

Hulp nodig bij het bepalen op welke partij u wilt stemmen? Vanaf 29 oktober kunt u online de stemhulp van het Kieskompas via de website van gemeente Giessenlanden en Molenwaard. Op 8 november wordt de verkiezingskrant bezorgd en op maandag 12 november vindt het lijsttrekkersdebat plaats. Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom, het debat vindt plaats in zalen- en partycentrum De Til in Giessenburg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen