Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Giessenlanden

Mantelzorgcompliment 2018

Algemeen 69 keer gelezen

Wanneer u als inwoner van de gemeente Giessenlanden mantelzorg ontvangt, kunt u bij de gemeente een zogenaamd "mantelzorgcompliment" aanvragen. Dat is een geldbedrag waarmee u de mensen die voor u zorgen kunt bedanken. Het geld komt van de gemeente. Zo laten we blijken dat ook de gemeente veel waardering heeft voor mantelzorgers.

Wij maken het geld over op uw rekening en u zorgt er zelf voor dat het terecht komt bij uw mantelzorger(s). Het gaat om een bedrag van maximaal € 200,00 per zorgvrager.

Het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier kan tot en met 15 november 2018 worden ingeleverd. Het bedrag wordt vóór eind december 2018 aan u overgemaakt.

Het aanvraagformulier kunt u per post sturen aan:  

Gemeente Giessenlanden Wmo loket
Postbus 1, 4223 ZG, Hoornaar

Per mail: wmogss@jouwgemeente.nl

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment? Neem dan contact op met het Wmo loket, tel  0183 58 38 95 (op werkdagen van 8:30 - 12:00 uur).  

Mogelijk heeft u ook nog vragen over mantelzorg in het algemeen. Of voelt u de behoefte om eens met iemand van gedachten te wisselen over uw mantelzorgsituatie. In dat geval kunt u contact opnemen met onze mantelzorgconsulent. Haar naam is Suzanne Visser en zij is bereikbaar via 06 - 50747205 of via e-mail suzanne.visser@meeplus.nl. Aan de dienstverlening van de mantelzorgconsulent zijn geen kosten verbonden. Kijk op deze pagina als u meer wilt weten over mantelzorgondersteuning in Giessenlanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen