Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Takken ophalen

Algemeen 76 keer gelezen

Reinigingsdienst Waardlanden haalt gratis twee keer per jaar uw takken en snoeihout op. In het najaar is dat in de gemeente Molenlanden op 23 oktober, 6 november en 20 november 2019. Via de Waardlanden-app of www.waardlanden.nl kunt u een afspraak maken voor het ophalen van uw grof tuinafval.

Wat
Grof tuinafval is al het tuinafval dat door de afmetingen niet in de containers voor groente-, fruit- en tuinafval past, zoals snoeihout. Grof tuinafval bestaat alleen uit planten- en bomenresten. Dus geen boomstronken, geen grasplaggen met aanhangende grond of houten palen en schuttingmateriaal.

Voorwaarden
AIs u grof tuinafval laat ophalen, moet het op de afgesproken dag gebundeld aan de rand van de openbare weg liggen. Bundels mogen niet langer zijn dan 1.25 meter en het maximale gewicht per bundel is 25 kilo. Per aanbieder mag niet meer dan 2 m³ worden aangeboden.

Heeft u vaak te veel tuinafval voor uw container? Dan kunt u gratis een tweede of grotere gft-container aanvragen bij Waardlanden. Ook kunt u grof tuinafval gratis aanleveren op het afvalbrengstation.

Vragen
Voor vragen bel 0183 68 11 11 of stuur een e-mail naar info@waardlanden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen