Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Extra geld voor bibliotheken in Molenlanden

Algemeen 125 keer gelezen

Vanochtend maakte minister Ingrid van Engelshoven bekend dat de gemeente Molenlanden de komende 3 jaar extra geld krijgt voor het realiseren van een bibliotheek in Noordeloos en het versterken van al bestaande voorzieningen. De minister maakte dit bekend tijdens de feestelijke opening van een bibliotheek in Wognum. Johan Quik (wethouder cultuur) en Ankie Kesseler (directeur-bestuurder van Bibliotheek AanZet) waren hierbij aanwezig.  

Extra impuls
Johan Quik, wethouder cultuur, is zeer verheugd over deze financiële ondersteuning. "Uit gesprekken met inwoners weten we dat een bibliotheek in Noordeloos echt gemist wordt. En met een versterking van bestaande voorzieningen, zoals bijvoorbeeld in Arkel en Giessenburg, kunnen we alle inwoners van jong tot oud een meer volwaardige bibliotheekvoorziening bieden. Dat is ons doel! De financiële toekenning is zeker een extra stimulans om door te gaan met onze plannen, die we samen met de Bibliotheek AanZet én onze inwoners gaan realiseren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen