Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Bijeenkomst Gebiedsperspectief Kinderdijk

Algemeen 29 keer gelezen

De gemeenten Molenlanden en Alblasserdam organiseren op zaterdag 21 september een brede bijeenkomst "Gebiedsperspectief Kinderdijk". 

De afgelopen tijd is onder leiding van de stuurgroep Kinderdijk een gebiedsperspectief opgesteld. In deze stuurgroep werken de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK), gemeenten Alblasserdam en Molenlanden, het waterschap Rivierenland, de provincie Zuid-Holland en de Rijksdienst Cultureel Erfgoed met elkaar samen.

Reacties
Het gebiedsperspectief is bijna af. De gemeenten Molenlanden en Alblasserdam organiseren een bijeenkomst om het perspectief samen met u, de wethouders en andere betrokkenen nog een keer te bespreken. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Datum: zaterdag 21 september a.s.
Tijd: 9.30 uur – 12.00 uur
Locatie: De Spil, Hofwegen 40, Bleskensgraaf (parkeren op Melkwegplein).

Kunt u niet aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, maar wilt u wel een reactie geven op het gebiedsperspectief?  Neem dan contact op met Eric Spaans via: eric.spaans@jouwgemeente.nl of 06 53 73 00 66.

Vervolgproces
In het najaar van 2019 stelt de stuurgroep de definitieve versie van het gebiedsperspectief vast. Daarna wordt het definitief aangeboden aan de raden van beide gemeenten, aan het bestuur van het Waterschap en aan de Staten van de Provincie Zuid-Holland. Op de website 'Kinderdijk in Perspectief' vindt u meer informatie: www.kinderdijkinperspectief.nl/bijeenkomst-gebiedsperspectief-kinderdijk/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen