Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Gespreksavond gemeenteraad Molenlanden

Algemeen 84 keer gelezen

Op dinsdag 26 september 2019, aanvang 19.30 uur, wordt in De Til in Giessenburg een gespreksavond 'Afvalinzameling' gehouden van de gemeenteraad van Molenlanden.

Het doel van deze avond is meer inzicht te krijgen in de manieren hoe huishoudelijk afval ingezameld kan worden, hoe de verwerking goedkoper en milieuvriendelijker wordt, welke alternatieve systemen hiervoor bestaan en wat de ervaringen zijn bij andere gemeenten.

Vanuit verschillende invalshoeken wordt dit onderwerp besproken. Zo zijn er deskundigen vanuit de praktijk en is er een gemeente die vertelt hoe zij op een andere manier afval scheidt. Inwoners zijn welkom om deel te nemen aan het gesprek tijdens deze openbare avond. Kijk voor meer informatie op de website raad.molenlanden.nl en klik vervolgens op de genoemde avond in de kalender.

Heeft u vragen over deze avond? Neem dan contact op met de griffie via telefoonnummer 088 75 15 000 of mail naar griffie@jouwgemeente.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen