Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Informatiedag Scootmobiel in Molenlanden

Algemeen 74 keer gelezen

Op donderdag 5 september organiseert Veilig Verkeer Nederland een Scootmobiel Informatiedag. Op deze dag is er aandacht voor de theorie en de praktijk van het rijden met een scootmobiel.

Veilig Verkeer Nederland geeft persoonlijke adviezen om de rijvaardigheid te bevorderen en zo veilig  mogelijk mobiel te zijn en te blijven. Iedere belangstellende, die in het bezit is van een scootmobiel en woont in de gemeente Molenlanden, kan meedoen.

Opgeven kan tot 26 augustus en meedoen kost niets. De informatiedag is in de kantine van VV Groot-Ammers, De Boomgaard 1, 2964 AV Groot-Ammers. De dag start om 10.00 uur en eindigt om 15.15 uur.

Veilig Verkeer Nederland organiseert de Scootmobiel Informatiedag samen met de gemeente en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen