Gemeentenieuws Molenlanden

Theo Segers en Arco Bikker
Theo Segers en Arco Bikker Foto: Gemeente Molenlanden

Wethouder Arco Bikker ontvangt Koninklijke onderscheiding

Algemeen 310 keer gelezen

Op woensdagavond 18 mei ontving wethouder Arco Bikker van de gemeente Molenlanden een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Theo Segers reikte het lintje uit tijdens een bijzondere raadsvergadering. Deze raadsvergadering werd gehouden vanwege de installatie van het nieuwe college van burgemeester en wethouders. Wethouder Bikker is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Arco Bikker, inwoner van Groot-Ammers

Arco Bikker is werkzaam als wethouder van de gemeente Molenlanden. Van 16 maart 2006 tot 14 mei 2012 was hij raadslid van de voormalige gemeente Liesveld. Van 1 januari 2013 tot 2 januari 2019 was hij raadslid van de voormalige gemeente Molenwaard. Arco Bikker is sinds 30 maart 2022 raadslid van de gemeente Molenlanden tot 19 mei 2022. Wethouder Bikker is voor zijn jarenlange werkzaamheden als raadslid benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen