Foto:

Let op: oplichters actief bij riolering

  •   keer gelezen

Wij krijgen berichten dat er oplichters actief zijn bij rioleringsverstopping. Zij rekenen een hoog tarief wat u gelijk moet pinnen. Als u een rioolverstopping heeft en een bedrijf zoekt via internet, kunt u met ze in contact komen. Voorkom oplichterij en bel bij rioolverstopping met de gemeente voor advies en ondersteuning. Bent u opgelicht? Meldt u dit dan bij de politie.

Wat te doen bij een rioolverstopping?
U kunt bij acute situaties bellen naar de gemeente op nummer 088-75 15 000. Buiten kantooruren krijgt u van het antwoordapparaat een calamiteiten telefoonnummer door. Dan wordt er gekeken hoe u geholpen kan worden. Als de verstopping binnen de erfgrens van uw woning wordt gevonden, zijn de kosten voor u. Buiten de erfgrens van de woning zijn de kosten voor de gemeente.
Voor minder acute meldingen, kunt u ook via het Meldpunt Openbare Ruimte een melding maken. Kijk op www.molenlanden.nl/melding-openbare-ruimte .

Neem contact op met de gemeente bij rioolverstopping, dan kunnen wij u zo snel mogelijk helpen en voorkomt u mogelijk oplichting.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.