Gemeentenieuws Molenlanden

Aanmelden kan vóór maandag 2 mei via bettine.vanoosterum@jouwgemeente.nl
Aanmelden kan vóór maandag 2 mei via bettine.vanoosterum@jouwgemeente.nl Foto: Gemeente Molenlanden

Bijeenkomst Verblijfreactie 9 mei 2022

Algemeen 113 keer gelezen

Begin 2021 is de Toeristische Agenda Molenlanden (TAM) vastgesteld. In deze beleidsvisie staat waar we naartoe willen met Recreatie & Toerisme binnen onze mooie gemeente. Eén van de doelen is dat Molenlanden aantrekkelijker wordt voor toeristen die langer willen blijven. Dat betekent dat de sector Verblijfsrecreatie mag groeien en meer divers mag worden.

Graag horen wij hoe u als inwoner en / of  ondernemer naar de toekomst van de Verblijfsrecreatie kijken. Welke ideeën zijn er over de groei en ontwikkeling van de sector. Wat willen we wel en wat willen we niet?

Op maandagavond 9 mei gaan we met elkaar in gesprek tijdens de bijeenkomst Verblijfsrecreatie Molenlanden van 19.30-21.30 in het Noorderhuis in Noordeloos (Noorderplein 1). Inloop is vanaf 19.00. Bent u betrokken bij het onderwerp Verblijfsrecreatie? Aanmelden kan vóór maandag 2 mei via bettine.vanoosterum@jouwgemeente.nl. Uw inbreng wordt na de bijeenkomst meegenomen bij het opstellen van de beleidsnota Verblijfsrecreatie.

Graag tot ziens op 9 mei!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen