Foto: Henk ganzeboom

Sluiting en wijzigingen ophaaldagen tijdens feestdagen

  •   keer gelezen

Vanwege de feestdagen veranderen sommige ophaaldagen voor afval en grondstoffen in april, mei en juni. Zet uw container op de ophaaldag op tijd buiten en verwijder deze zo snel mogelijk nadat deze is geleegd.

(zie het overzicht onderaan dit artikel)

Uw persoonlijke ophaaldagen

U kunt uw persoonlijke inzamelschema op verschillende manieren bekijken.

Waardlanden website: Op www.waardlanden.nl kunt u uw postcode en huisnummer invullen. Zo ziet u wanneer u een container aan de weg kunt zetten om te laten legen.

Waardlanden app: U vindt deze handige app in de App Store (iOS) en Google Play (Android). Deze kunt u kosteloos downloaden en gebruiken.
Stel in de app in dat u berichten en herinneringen wilt krijgen. Zo ontvangt u actuele berichten over wijzigingen van ophaaldagen en een herinnering wanneer u een container aan de weg kunt zetten.

Milieustraten, Kringloopplein en kantoor gesloten

Op vrijdag 15 april (Goede Vrijdag) is het kantoor van Waardlanden gesloten.

De milieustraten in Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Groot-Ammers, Leerdam en Vianen, het Kringloopplein in Nieuw-Lekkerland en het kantoor van Waardlanden zijn gesloten op:

  • Maandag 18 april (tweede paasdag)
  • Woensdag 27 april (Koningsdag)
  • Donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag)
  • Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
  • Maandag 6 juni (tweede pinksterdag)

Wijzigingen ophaaldagen april, mei en juni (klik om te vergroten)


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.