Foto: Regionaal Energieloket

Alle 2.680 cadeaubonnen aangevraagd. Tijd om te verzilveren!

  •   keer gelezen

Wauw! Alle 2.680 cadeaubonnen waarmee inwoners t.w.v. € 45,- energiebesparende producten kunnen aanschaffen, zijn aangevraagd! Nu is het tijd om deze te verzilveren. Dus heeft u een bon aangevraagd? Dan heeft u 4 weken de tijd om deze te gebruiken bij een van de webshops. Doet u dit niet, dan vervalt de cadeaubon en kan iemand anders deze aanvragen. Kijk op www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden/cadeaubon voor meer informatie. 

Dankzij extra geld van het Rijk kon gemeente Molenlanden inwoners opnieuw een cadeaubon van € 45- aanbieden voor het kopen van energiebesparende producten. Nieuw is dat naast woningeigenaren nu ook huurders de bon kunnen aanvragen.

Producten bestelt u digitaal

Doordat alle niet-essentiële winkels zijn gesloten in verband met het coronavirus kunnen de cadeaubonnen tijdelijk niet fysiek bij een lokale winkel worden gebruikt. De bon kan wel digitaal worden ingewisseld! Hiervoor kan men de cadeauboncode (deze staat onder de barcode) invullen bij het afrekenen in één van de deelnemende webshops. Er doen op dit moment 6 webshops mee. Deze vindt men op www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden/cadeaubon-gebruiken.

Alle mensen die een bon hebben aangevraagd, krijgen van het Regionaal Energieloket een e-mail of brief met informatie hoe ze hun cadeaubon digitaal kunnen inwisselen.

Hulp nodig bij het aanvragen of inwisselen van de bon?

Neem contact op met het Nieuwe Wonen via 0345 53 39 33 of stuur een e-mail naar info@hetnieuwewonen.nl.

Het Nieuwe Wonen biedt ook gratis klushulp aan indien u hulp nodig heeft bij het plaatsen van bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips, ledlampen of andere producten die u met de bon heeft besteld.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.