Foto: Het Nieuwe Wonen

Gratis warmtescan | Maak kans op een ‘scan op maat’ t.w.v. € 40!

  •   keer gelezen

Veel woningen zijn nog niet optimaal geïsoleerd. Dat is een gemiste kans voor energiebesparing, want uw woning verliest warmte. Maar het kost ook onnodig veel geld door extra stookkosten. Op een warmtescan kunt u eenvoudig zien waar u de warmte uit uw huis verliest en waar u het beste kunt isoleren. Bijvoorbeeld met dubbel glas, vloer- of dakisolatie of met eenvoudige maatregelen zoals radiatorfolie of tochtstrips.

Gratis warmtescan

Na het succes van vorig jaar – meer dan 260 inwoners deden hier aan mee – kunt u opnieuw een gratis warmtescan van de voorgevel van uw woning krijgen! U krijgt dan een eerste indruk of er warmte lekt uit uw huis. Speciaal opgeleide wooncoaches van Het Nieuwe Wonen maken een infraroodfoto van de voorzijde van uw woning. U ontvangt deze foto vervolgens via de e-mail.

Aanmelden voor de warmtescanactie kan tot en met 31 januari 2022.

Webinar op 8 februari

Op 8 februari 2022 is er een Online Energiecafé ‘Help, mijn woning lekt warmte!’. Via deze online bijeenkomst krijgt u nadere uitleg over de warmtebeelden en krijgt u tips en adviezen over mogelijke vervolgstappen.

Meld u aan en maak tevens kans op een ‘Scan op maat’ t.w.v. € 40

Wilt u meer specifieke informatie over uw woning, dan kan een ‘scan op maat’ worden gemaakt. Een wooncoach komt dan bij u langs om de probleemplekken, waarbij sprake is van warmteverlies, verder te onderzoeken. Hiervoor wordt een aantal extra infraroodbeelden gemaakt en ontvangt u hiervan een verslag met toelichting op de beelden en advies.

Indien u zich voor 22 december 2021 aanmeldt voor de gratis warmtescan van de voorgevel, maakt u kans op 1 van de 30 ‘scans op maat’ t.w.v. € 40.

Meer informatie over de actie en het event en voor het aanmelden voor een gratis warmtescan van uw woongevel vindt u op www.hetnieuwewonen.nl/warmtescanactie


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.