Gemeentenieuws Molenlanden

De 8-weekse training gaat op 3 november weer van start
De 8-weekse training gaat op 3 november weer van start Foto: Bewegen werkt

Training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ weer van start

Algemeen 106 keer gelezen

Vrijdag 3 november gaat er weer een training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ van start voor inwoners van gemeente Molenlanden. In acht weken wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. De training bestaat uit zes online bijeenkomsten op de vrijdagochtend en 2 fysieke bijeenkomsten (locatie in overleg met de deelnemers)De bijeenkomsten zijn van 9.00 tot 10.45 uur. Deelname is gratis. 

Sinds 2019 geeft Bewegen Werkt de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ in de gemeente Molenlanden. ‘In deze training werken we samen met een diëtist. Ook maken we kennis met GIGA Molenlanden, de beweegcoaches van de gemeente’, aldus vitaliteitscoach Hanneke van den Boogaard, projectleider en vitaliteitscoach vanuit Bewegen Werkt.

‘Het zetten van de stap naar een gezonde leefstijl is niet altijd gemakkelijk’, vervolgt Hanneke. ‘Juist in deze tijd, is het extra belangrijk aan je gezondheid te werken. Het valt niet altijd mee om dat alleen te doen. Eerdere trainingen laten zien dat werken aan gezondheid in groepsverband deelnemers een positieve boost geeft. Wie mee wil doen is van harte welkom.’

Meer info vindt u op deze pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen