<p>&#39;Hoe blijft het onderhoud haalbaar, betaalbaar?&#39;</p>

'Hoe blijft het onderhoud haalbaar, betaalbaar?'

(Foto: Omgevingsdienst ZHZ)

Gespreksavond agrariërs over brandveiligheid

  •   keer gelezen

Hoe groot is de kans op een brand in uw stallen? Wat zijn de grootste risico’s? Wat kunt u zelf doen? Graag nodigen wij u uit voor een avond over het onderwerp brandveiligheid op 28 oktober.

In gesprek over de situaties die u zelf tegenkomt

Samen met de brandweer van de veiligheidsregio, inspecteur van de omgevingsdienst en risico-expert van Univé bekijken wij situaties die vaak voorkomen. Denk aan knaagdieren die wéér de kabels doorknagen, omvormers van zonnepanelen of aan het vele stof in stallen. Wanneer wordt dat een risico? Hoe blijft het onderhoud haalbaar, betaalbaar? En wat zegt een keuring van uw elektrische installatie eigenlijk?

Het programma

• 19.45 - Inloop met koffie

• 20.00 - Welkom door wethouder Slob van de gemeente Molenlanden

Ervaringsverhaal van agrariër uit de gemeente

Bekijken en bespreken van veelvoorkomende situaties

• 20.45 - Napraten aan de informatietafels met brandweer, OZHZ en Univé

Van harte welkom op 28 oktober in Ottoland

De avond is op 28 oktober in het Wellantcollege/Yuverta, B 140, Ottoland. De avond is voor alle agrariërs uit de gemeente Molenlanden. Klik hier voor meer info. 


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.